Airsoft Canada
Airsoft Depot

Go Back   Airsoft Canada > Discussion > Upgrades & Modifications
Home Forums Register Gallery FAQ Calendar
Retailers Community News/Info International Retailers IRC Today's Posts

Rewiring to front possible?

:

Upgrades & Modifications

Reply
 
Thread Tools
Old October 18th, 2010, 18:55   #1
Deimos92
 
Join Date: Oct 2010
Rewiring to front possible?

Kinda of a noobish question probably, but I was just wondering if rewiring a battery from the stock to the handguard is possible. If it is, how easy is it? Is it expensive?
Deimos92 is offline   Reply With Quote
Old October 18th, 2010, 19:09   #2
Deimos92
 
Join Date: Oct 2010
Should've mentioned it's a G&G GR16 R4 Commando. Any help would be greatly appreciated.
Deimos92 is offline   Reply With Quote
Old October 18th, 2010, 20:20   #3
LUTNIT
 
Join Date: Dec 2005
Location: Ottawa
Quote:
Originally Posted by Deimos92 View Post
Should've mentioned it's a G&G GR16 R4 Commando. Any help would be greatly appreciated.
That information is needed since different guns are wired in different ways. Rewiring a ver.3 is dead easy but a ver.2 requires the mechbox to be opened. There are two normal ways to route the wires in a ver.2 and if the gun came rear wired then it needs to be cracked open and probably some soldering or wire length adjustments need to be made.

This should be a piece of cake for any gun doc and if you want to do it on your own I believe there is a video tutorial on mechbox.com

*Edit*
Here it is. The tutorial is for the opposite, going from front wired to rear, but its easy enough to reverse it.
http://www.mechbox.com/m4m16/rewirin...2-mechbox.html

Last edited by LUTNIT; October 18th, 2010 at 20:23..
LUTNIT is offline   Reply With Quote
Old October 18th, 2010, 20:23   #4
R.I.T.Z
Crackers
 
Join Date: Mar 2009
Location: Barrie
2 threads really?
ANSWERED ALREADY
1 thread 1 question answers provided already
R.I.T.Z is offline   Reply With Quote
Old October 18th, 2010, 21:27   #5
Dingo
aka GhillieSnipes
 
Dingo's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Western B.C.
Quote:
Originally Posted by Deimos92 View Post
Should've mentioned it's a G&G GR16 R4 Commando. Any help would be greatly appreciated.
I have the same gun, and I asked the shop owner in my area the same thing. You need an "H-harness" to do it. If you want to put a different stock on it, then get a small stick battery that fits in a stock tube (I want to put a MOE stock on mine thats why I asked). If you want to see a review its here:


YouTube - G&G GR16 R4 commando review
Dingo is offline   Reply With Quote
ReplyTop


Go Back   Airsoft Canada > Discussion > Upgrades & Modifications

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Airsoft Canada
Airsoft Depot

All times are GMT -4. The time now is 17:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.